Loft isolering Granular PRO

Til vores arbejde bruger vi blandt andet ROCKWOOL Granulat PRO, der er fremstillet af fugt- og vandafvisende ROCKWOOL stenuld. Kombinationen af Granulat PRO og specielle indblæsningsmaskiner udgør tilsammen en effektiv og økonomisk løsning.

Fra indblæsningsmaskinen, som er placeret uden for bygningen, føres ROCKWOOL Granulat PRO via en slange, frem til det ønskede sted.

Maskinudlagt ROCKWOOL Granulat PRO sikrer, at der ikke forekommer kuldebroer, idet Granulat PRO trænger ud i alle kroge og lægger sig i et tæt lag over spær, eksisterende isolering, elkabler og lignende.

Indblæsning af Granulat PRO skal foretages af en Autoriseret ROCKWOOL indblæser.

Der er penge at spare med loftisolering

Lader du os klare arbejdet, er der mange penge at spare med den rette loftisolering. Vi har 100 procent fokus på isolering og kan derfor hurtigt og effektivt finde frem til den optimale løsning for dig.

Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med den hurtige udvikling indenfor isolering, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi ser gerne, at du ser os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig til en løsning, der tjener sig ind igen på sigt. En løsning som både øger og sikrer den samlede værdi af dine investeringer.

 

Hør mere om loftisolering

Du er velkommen til at kontakte os, og høre mere om hvad vi kan gøre for dig. Igennem en god kommunikation og ekspertrådgivning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Vi udfører også bl.a. hulmursisolering.

Med mange kunder fra blandt andet Hjørring, Hirtshals, Dronninglund, Aalborg, Nørresundby og Frederikshavn, Sæby og Sindal oplever vi, at kunderne kommer langvejs fra for at nyde godt af vores fordelagtige løsninger. Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig også!