Hulmursisolering ROCKWOOL Granulat

Vi anbefaler Rockwool

Som eksperter indenfor isolering, er Rockwool et mærke, vi anbefaler til vores kunder. Dette naturmateriale har mange stærke egenskaber indenfor både brandisolering, holdbarhed og genanvendelse. Vores store erfaring på området, har vist os, at dette er et materiale, der lever op til sit rygte, og holder i længden.

Med evnen til at udføre isoleringsarbejde hurtigt og effektivt i højeste kvalitetsniveau, får du med dette materiale, den optimale løsning på dine behov. Hvad enten der er tale om isolering under taget, loft isolering eller andet, er dette det materiale, vi oftest anbefaler vores kunder.

 

Hør mere om Rockwool

Er du alligevel i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi giver gerne råd og vejledning, der kan sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag, også inden du har lavet en aftale med os.

Med mange vellykkede projekter bag os, i blandt andet Hjørring, Hirtshals,Sæby, Sindal, Dronninglund, Aalborg, Nørresundby og Frederikshavn, oplever vi henvendelser langvejs fra, båret frem af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at finde den optimale løsning for dig, og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!

ROCKWOOL Hulrumsfyld er lavet af fugt- og vandafvisende stenuldsgranulat, der desuden er dimensionsstabilt.

Hulrumsfyld blæses ind i hulmure, etageskillelser og built-up tage. Fyldet blæses ind udefra og bliver presset sammen så laget er både fast og ensartet. Det giver et varmeisolerende lag og er muligt at få ud i selv de vanskligste kroge af hulmuren.

Hulmursfyld bruges også, når den isolering der allerede er i muren, ikke er nok. ROCKWOOL hulrumsfyld bliver udført af autorisrede ROCKWOOL-indblæsningsfirmaer over hele landet. Det kan dog ikke bruges som loftgranulat.